fredag 3. juli 2009

liten oppdatering

Det har ikke skjedd så mye spennende den siste tiden. Bulle har vært i Sigdal hos mamma og pappa i snart 1 mnd siden jeg har hatt hendene fulle med flytting og kurs i Danmark. Han har hatt det veldig fint der:) (bortsett fra en uheldig episode hvor nabohunden gikk på Bulle mens han sto i bånd ute). Veldig kjipt når sånn skjer men virker ikke som om han har blitt redd eller aggresiv så jeg håper alt har gått bra.

Lørdag var det duket for aktivitetsdag hos Lene. Et kjempebra tiltak og alltid like gøy! Vi prøvde oss på nesearbeid, og rundering hvor hundene skulle finne både andre eiere og hunder, og sin egen eier. Bulle var IVRIG og det var kjempemoro!! Vi fikk også prøve oss på agility, men Bulle syns det var altfor varmt og ville heller ligge i skyggen (noe jeg egentlig var helt enig i;)). Han var relativt utslått i varmen! Til slutt badet vi med hundene. Håper det blir flere aktivitetsdager i løpet av sommeren!

Mandag hadde Bulle behandling igjen hos Kristin Halle, og nå var det ikke så mye å sette fingeren på lenger, så foreløpig er Bulle friskmeldt (men skal ha sjekk igjen om 3 mnd). Herlig!

Har hele tiden sagt at når Bulle er friskmeldt er det Chex sin tur, så på torsdag fikk han Behandling av Tone Heidenberg. Hun fant små låsninger i skulderen, manken og 2 i ryggen. Ellers fikk han akupunktur for å løse opp musklene siden han er så stiv. Ny behandling om 3 uker.
Ellers koser han seg stort på beitet og har blitt god og tjukk:)

Ingen kommentarer: