onsdag 26. januar 2011

Bach blomstermedisin og akupressur+++

Jeg har bestemt meg for at stresset til Bulle skal reduseres så mye som overhodet mulig i 2011. Stresset hans har blitt betydelig redusert siden jeg begynte hos Turid, men jeg føler at vi har stått stille en god stund nå. Jeg har derfor begynt å leite etter supplementer som kan hjelpe oss:)
Foreløpig skal jeg teste følgende:

Bach blomstermedisin.

Består av 38 essenser, og man velger hvilke man skal gi ut fra hvilke problemer hunden har. Bulle får essenser som skal hjelpe mot redsel, godta andre hunder og mennesker samt reduksjon av stress.Har kjøpt bok om Bach blomstermedisin på http://amazon.co.uk/ og essensene har jeg kjøpt http://www.bachcentre.com/centre/books.htm. Dette er MYE billigere enn å kjøpe i Norge!


Bulle har hatt veldig god nytte av massasje for å redusere stresset sitt (men jeg har ikke råd til å betale for massasje flere ganger i uka...). Derfor har jeg også kjøpt bøker om massasje av hund (bla. ttouch), samt akupressur. Mange fine bøker (på engelsk) om emnet på amazon!


I tillegg har jeg funnet et "dekken" (et såkalt wrap) som benytter seg av akupressur og opprettholdt press på spesielle deler av kroppen som visstnok har hjulpet mange hunder med bla. angst for raketter/tordenvær, separasjonsangst, bjeffing, hopping osv. Den samme metoden er faktisk også brukt for å roe personer med autisme! Jeg måtte jo selvfølgelig bare kjøpe dette! Kan kjøpes fra https://anxietywrap.com/default.aspx.Filmer som viser dekkenet i bruk kan ses på youtube: http://www.youtube.com/results?search_query=the+anxiety+wrap&aq=f


I tillegg har jeg lagt om foringen. Nå går det mest i kylling, grønnsaker og fisk. Spesielt kylling og kalkun inneholder masse tryptophan som skal ha en beroligende effekt.


Det blir iallefall spennende å se om dette har effekt. Alltid spennende å prøve nye ting;) Oppdateringer kommer!Ingen kommentarer: