mandag 4. mai 2009

BB: litt diverse

Lenge siden jeg har skrevet noe om hva som skjer i stallen, så må vel gi en liten oppdatering. Hestene er godt på vei med tilvenning til beite og koser seg skikkelig om dagen -ikke lenge til de blir beite-hester på heltid, gleder meg!!
Tok noen bilder av Emily og Chex fra lille-beitet i går.Dette var den eneste "uttrykket" hestene hadde i går, mat mat mat.....;)

Ellers er Emily brunstig så Chex har full jobb med bedekking (veldig bra par, Chex med dårlige haser og Emily som går på behandling for utslag på bøyeprøve på høyre bakbein... de burde vel strengt tatt ikke drive med slike aktiviteter....hehe)


Var på kurs med Bulle igjen i går, han var ikke helt på nett til å begynne med, men kom seg veldig etterhvert. Avsluttet helt supert med innkalling fordi en bundet hund (som Bulle ikke la merke til før på veien tilbake til gruppa). Ellers har vi begynt med lineføring, som er lekse til neste gang. Kjempefornøyd med dagen! Dessuten hylte han nesten ikke i det hele tatt, så håper noe av det har hatt sammenheng med låsningene i ryggen.
Leste et bra sitat i kurs kompendiet til hund i sentrum i går, syns det kan passe bra som treningsmotto:
Det finnes ikke en ting vi ikke kan, bare ting vi ikke har lært ennå!


Her er litt diverse bilder av supergutten:)
Liker å tulle seg inn i gardina og kikke ut vinduet...
Bulle har endelig fått inn "staffe liggestilling". Tror dette har sammenheng med låsningene som er borte.
Alle mannfolka i huset sover.....slappfisker ass!

1 kommentar:

Thea Morken sa...

Bulle lå litt utsatt til der... rett bak rumpa til han mannen hehe..!